Girl in a jacket

اورژانس 24 ساعته قلب در مشهد


کلینیک غیر تهاجمی قلب نگار، کلینیک تخصصی قلب نگار، بهترین پزشکان متخصص قلب در مشهد

اورژانس یا بخش فوریت‌ها به محلی گفته می‌شود که خدمات پزشکی اورژانس به بیماران ارائه می‌شود. باید بدانید که اورژانس، اساسا به منظور نجات جان بیمارانی ایجاد شده که جانشان در خطر افتاده و نیازمند رسیدگی فوری پزشک هستند.

اورژانس‌ها معمولا به عنوان یک بخش جداگانه در یک بیمارستان به شمار می‌آیند و این به آن دلیل است که دسترسی بیماران به آنجا بهتر و سریعتر اتفاق بیافتد و بیماران مجبور نباشند در ساختمان اصلی بیمارستان به دنبال خدمات فوریتی پزشکی باشند. گرچه گاهی بسته به شرایط بیمارستان و موقعیت آن، اورژانس در داخل بیمارستان ساخته می‌شود.


اورژانس در ایران

در سال 1354 سقف یکی از سالن‌های فرودگاه مهرآباد ریزش کرد و این حادثه منجر به کشته شدن تعدادی از هم‌وطنانمان شد. این حادثه همچنین باعث مجروح شدن عده زیادی از افراد حاضر در سالن شد. اما در آن زمان هیچ سیستمی برای کمک به انتقال مجروحان در این حوادث ناگهانی طراحی نشده بود.

در آن زمان و پس از این حادثه بود که مقامات به فکر تاسیس سیستم فوریت‌های پزشکی برای رسیدگی به مجروحان شدند.

به این ترتیب با کمک و همکاری ایالات متحده آمریکا، سیستم فوریت‌های پزشکی با عنوان اورژانس تاسیس شد. متاسفانه اما به خاطر شرایط کشور در زمان انقلاب و پس از آن، جنگ تحمیلی، هیچ‌گاه فرصت تجدید و نوسازی امکانات درمانی و نیروی انسانی فراهم نشد تا آنکه در سال 1379، با تصویب طرح پوشش فراگیر فوریتهای پزشکی سیستم پیشین به شکل سازمان‌یافته درآمد و حتی رشته جدیدی با عنوان«فوریتهای پزشکی» در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پایه گذاری شد. از آن روز به بعد، کتاب‌های بیشتری در این زمینه ترجمه و چاپ شد، مدیران جدید و کارآزموده‌تر جای مدیران سنتی را گرفتند و زمینه ارتقای تعداد و نوع آمبولانس‌ها و همچنین تعداد پایگاه‌ها بر اساس همین طرح مصوب سال 1379 فراهم شد.

گرچه پیشرفت‌های بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفته است و خدمات اورژانسی در سطح نسبتا خوبی قرار دارد، اما هنوز هم راه زیادی برای رسیدن به استانداردهای بین‌المللی و رقابت با آنها در پیش داریم.


ساختار اورژانس به چه شکل است؟

به طور کلی، اورژانس‌ها شامل بخش‌های تریاژ، اتاق غربالگری، بخش تحت‌نظر و بخش اصلی اورژانس هستند.

با توجه به شرایط، اورژانس می‌تواند دارای بخش مراقبت‌های ویژه و البته اتاق عمل سرپایی هم باشد.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های اورژانس، اتاق احیا است که در این اتاق باید همه امکانات لازم برای احیای بیماران وجود داشته باشد. اهمیت اورژانس خصوصا برای بیماران قلب بسیار زیاد است و چه بسیار جان‌هایی که در بخش‌های اورژانس، نجات پیدا کرده است. بی‌جهت نیست که اورژانس را قلب بیمارستان می‌نامند.

به طور کلی بخش‌های اورژانس در همه بیمارستان‌ها بر اساس نوع و سطح خدماتی که ارائه می‌دهند به چند دسته اصلی تقسیم می‌شوند:
1- اورژانس‌های عمومی
2- اورژانس‌های تروما
3- اورژانس‌های تک تخصصی
همچنین به لحاظ فضای داخلی نیز، اورژانس را می‌توان به چهار بخش اصلی تقسیم کرد:
1- حوزه مشترک
2- حوزه فوریت
3- حوزه سرپایی
4- حوزه تحت نظر
5- ارتباط اورژانس با بخش‌های بیمارستان

اورژانس‌ها در بیمارستان‌ها با سایر بخش‌های بیمارستانی در ارتباط هستند و خدمات خود را در میانه این ارتباط ارائه می‌دهند. بخش‌هایی که با اورژانس در ارتباط هستند شامل بخش اعمال جراحی عمومی، بخش جراحی محدود، بخش کاتتریزاسیون قلب، بخش جراحی قلب باز، بخش زایمان، بخش مراقبت‌های ویژه، بخش مراقبت‌های ویژه قلب، بخش مراقبت‌های ویژه کودکان، بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، بخش دیالیز، انواع بخش‌های بستری و سایر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی.

نیروی انسانی در اورژانس می‌تواند بر اساس نوع و سطح خدمات اورژانس متفاوت باشد اما یک اورژانس استاندارد باید شامل نیروهای انسانی شامل این افراد باشد: متخصصان طب اورژانس به عنوان رئیس و مسئول اصلی اورژانس، پزشکان عمومی، تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی و پرستاران، بهیاران، امدادگران، منشی‌ها، کارشناسان آزمایشگاه، کارشناسان رادیولوژی و در نهایت نیروهای بخش خدمات.


کلینیک غیر تهاجمی قلب نگار، کلینیک تخصصی قلب نگار، بهترین پزشکان متخصص قلب در مشهد

الزامات عمومی اورژانس

در زمینه ملزومات عمومی بخش اورژانس رعایت موارد زیر ضروری است:

1- تمامی تخت‌های بخش اورژانس باید به سیستم فراخوان اضطراری پرستار یا «Nurse Call» مجهز باشند.

2- سیستم اعلام فراخوان اضطراری انتظامات در تمامی فضاهای اورژانس باید موجود باشد.

3- سیستم اعلام حریق و امکانات اطفاء حریق باید در اورژانس موجود باشد.

4- سیستم ارتباطی کارآمد بهگونه ای در نظر گرفته شود تا امکان برقراری ارتباط مناسب و سریع در تمامی فضاهای درون بخش اورژانس و سایر بخش های بیمارستان فراهم گردد و یک خط تلفن مستقیم برای مسئول شیفت پرستاری بخش اورژانس (ترجیحا از طریق گوشی تلفن سیار و با برطرف کردن نقاط کور بیمارستان) در تمامی شیفت های کاری اختصاص یابد.


کلینیک قلب نگار، حافظ سلامتی شما

کلینیک قلب نگار با داشتن تیم کاملی از متخصصان و فلوشیپ های فوق تخصصی قلب و همچنین تجهیزات پیشرفته قلبی یکی از بهترین مراکز قلب در شهر مشهد است تا برای همه کسانی که نگران سلامت قلب خود و خانواده خود هستند بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن و با دسترسی آسان از خدمات آن استفاده کنند.

کلینیک قلب نگار مجهز به بخش های متفاوتی از جمله کلینیک تست ورزش ،هولتر نوارقلب و هولترفشارخون ، اکوکاردیوگرافی استرس اکو اکوی سه بعدی ، اسکن هسته ای قلب ، بخش بازتوانی قلب، کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی قلب و عروق ، مشاوره های فوق تخصصی غدد ، ریه ، گوارش و تغذیه و روانشناسی میباشد.

ما در کلینیک قلب نگارضامن سلامتی شما هستیم برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید




در جریان قلب خود باش





ما پزشکیم, ما متخصصیم




آدرس : ایران، خراسان رضوی، مشهد، بلوار وکیل آباد، بین وکیل آباد 47 و 49



شماره تماس: 31688-051



‌کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به کلینیک قلب نگار می‌باشد